Seppeleen joulukalenteri 2022

<< Takaisin joulukalenteriin

<< Takaisin Seppleen etusivulle

Luukku 22 ~ Cella



Joulun alla kaikkialla kulkee tonttuja, mutta Seppeleessä pieniä, tarkat silmät ja korvat omaavia hiippareita voi bongata seuraamassa vakiotallilaisten touhuja vuoden ympäri. Seppeleen tunneilla käyvät lapset ja nuoret seuraavat tallin hoitaja- ja yksityisenomistajakaartia tiiviisti - joskus ihailevasti, joskus kateellisesti tai arvostellen - ja tietävät näiden asioista luultavasti moninkertaisesti enemmän, kuin asianomaiset itse ovat tajunneetkaan.



Joulukuun alussa Cella löysi siivotessaan pinon piirroksia, joita ilmeisesti nuorimmat ponikerholaiset tai tuntien odotustilassa itseään viihdyttäneet pienet tuntilaiset ovat taiteilleet vuoden mittaan. On selvää, että vanhemmat tallilaiset ovat olleet suosittu fanartin kohde: Cella ei kuitenkaan puhu tarpeeksi lasta ymmärtääkseen, ketä suhrut esittävät. Piirtäjissä on ollut eri ikäisiä lapsia, toisilla selvästi vähän enemmän taiteellista lahjakkuutta, ja toisilla mielenkiinto loppunut (tai alkeistunti alkanut) kesken piirroksen.



Cella on tuonut piirrospinon taukohuoneen pöydälle saatesanoilla: "Löyty taidetta, voitte koittaa tunnistaa ittenne! Hyvää joulua!!"



Tunnista tai arvaa, kuka/ketkä tallin hahmoista esiintyvät piirroksissa 1-8. Hyvillä päättelyyn johtaneilla perusteluilla voi saada pisteen, vaikka arvaus ei olisi juuri se, mitä piirroksessa on kuvattu (Esim. kuvan oikea vastaus olisi Matti, mutta jos arvaat Teppo ja perustelet miksi Teppo, voit saada silti täydet pisteet!). Jaossa maksimissaan 8 kalenteripistettä.







luukku 22 luukku 22


Ohje: Lähetä vastauksesi (kuvan numero - ketä esittää) Cellalle discordissa tai forkan yksityisviestillä 30.12. mennessä otsikolla "Luukku 22".