9.9.2020 Ratsastusradan tiet - täsmällisyys

--> Takaisin jatkokurssin pääsivulle
--> Jatkokurssin Foorumitopikki

Lyyti - Oili
Manny - Hestia
Sartsu - Kari
Greeta - Halla

Tällä kertaa harjoittelimme ratsasturadan teitä ja niiden täsmällistä ratsastamista. Samalla tuli pidettyä huolta, että avut käännöksissä ja kaarteissa pysyivät hyppysissä. Lopuksi otettiin vielä laukkaa ympyrällä molempiin suuntiin.

Lyyti - Oili
Oli oli vähän kankea tänään ja väisteli apuja, jolloin Lyytillekin helpot viennit pituushalkaisijalle ja esim. kolmikaariselle uralle jäivät myöhäisiksi. Ongelma korostui vielä ravissa. Lyyti istui taas rennosti ja Oilia ei olisi niin paljon tarvinnut säästellä. Laukkassa Oili vertyi, mutta varsinkin vasen puoli oli sille haastava.

Manny - Hestia
Hestia oli tänään melko tasaisella tuulella. Se taipui mukavasti ja Manny sai ponin suoristettua ja melko rentoon raamiin alkuun käynnissä. Ravissa Hestia lähti nousemaan ylös ja alkoi jökittää teiden kanssa, varsinkin nyt kun vaadittiin täsmällisyyttä. Mannyn avuista tuli tällöin ylisuorittavat ja Hestia kiihtyi. Laukassa Hese alkoi spurttailemaan vanhaan kunnon tyyliinsä ja ei juuri sisäpohkeista välittänyt.

Sartsu - Kari
Kari otti nokkiinsa Sartsun vahvasta kädestä ja sainkin huomautella siitä monta kertaa. Kun Sartsu rentoutui, Kari päästi avut läpi ja pohje- ja painoavuilla toimi oikein mukavasti. Ratsastaja vaan oli unhtanut monia perusteitä (?). Laukassa Kari keinui kuin laiva ja Sartsu sai matkustella lopputunnin.