xKaren Susitaival


Karen

Ikä: 24 vuotta
Oma hevonen: Poni
Aloittanut Seppeleessä:

>>Kaappi

Karen on Susitaipaleen identtisistä kaksosista se nuorempi kappale. Naiset on yllättävän helppo erottaa toisistaan käytöksen perusteella, mutta varsinkin Lucia rakastaa hämmingin aiheuttamista, ja teeskentelee välillä olevansa Karen. Karen ei osaa imitoida siskoaan läheskään yhtä hyvin.

Luonteeltaan Karen on hieman ujo änkyttäjä, mutta erittäin avulias, ja jopa kanaemomainen hössöttäjä läheisilleen. Olemukseltaan hymyilevä nainen pyrkii olemaan ystävällinen ja helposti lähestyttävä, paremman sanan puutteessa voisi sanoa, että hän hehkuu ympärilleen isoäiti -energiaa. Karen opettaa työkseen englantia ala-asteella, ja pitää kesäisin kansalaisopistossa kursseja englannin lisäksi iiristä. Nainen pitää lukemisen lisäksi ruoanlaitosta ja leipomisesta, eikä hän hevillä päästä ketään lähtemään luotaan tyhjin käsin.

Puoliksi irlantilainen nainen on ratsastanut pitkin elämäänsä eri mittaisissa jaksoissa, mutta viihtyy enemmän köpöttelevän valjakon ohjastajana tai kävelymaastossa. Aitojen sisällä nainen ratsastaa lähinnä sileää, ja valitsee ratsukseen mieluummin pystyyn kuolleen kuin sähköjäniksen, vaikkei ainakaan ääneen myönnä pelkäävänsä jälkimmäisiä. Hoidettavat hevoset saavat sen sijaan olla vaikka ihmissyöjiä...

Merkkejä: 1 kpl

Vuosimerkit:

x