xLotte Anttila


Lotte

Ikä: 18 vuotta
Hoitohevonen: Pupu
Aloittanut Seppeleessä: 01.02.2023

>>Kaappi

Lotte tykkää olla salaperäinen ja hämmentää ihmisiä parhaansa mukaan. Hän ei esimerkiksi ikinä kerro kenellekään koko etunimeään. Hänen kaksiosainen nimensä toki on yleisessä tiedossa, mutta kukaan ei koskaan kuule muuta, kuin “Lotte”. Yleensä häntä voisi luonnehtia sanoilla naiivi haaveilija. Lotte on välillä liiankin hyväuskoinen, eikä ole vielä oppinut, ettei tuntemattomiin pidä aina luottaa. Toisinaan tämä johtaa liian yksityiskohtaisiin tarinoihin Loten omasta elämästä. Loten luonne on hyvin ristiriitainen siltä osin, että hän on ennemmin introvertti, mutta hän rakastaa ihmisiä ja juhlimista. Hän ei varsinaisesti halua olla huomion keskipisteenä, mutta rakastaa katsella ihmisiä ja tietääkin välillä jopa huolestuttavan paljon muiden asioista. Lotelle on jostain syystä helppo avautua omista murheistaan ja hän nauttii ihmisten kuuntelusta. Hän on hyvin pitkälti sitä lohduttaja tyyppiä. Hän on empaattinen ja aina ystävällinen. Suuttuessaankin hän vain puree hammasta ja leikkii, kuin mitään olisi tapahtunut.

Hevosista Lotella on kokemusta jo paljon. Hän on ollut isänsä mukana tallilla jo ennen kuin on osannut kävellä. Hänellä on ollut jo useampi hoitohevonen, mutta hänen perheensä muutettua Liekkijärvelle oli harrastuksen jatkamiseen löydettävä uusi paikka. Aiempien hoidokkiensa kanssa Lotte on kilpaillut jonkin verran kouluratsastuksessa ja hänellä onkin nyt menossa ihmeellinen innostuskausi. Hän jaksaiskin hioa samoja kiemuroita loputtomasti. Esteille Lotte ei ole koskaan ollut erityisen innokas, mutta yllytyshullu kun on voidaan hänetkin nähdä esteillä.

Ulkonäöltään Lotte näyttää lähinnä jumittuneen 80-luvun high schooliin. Tyyliin kuuluu isoja kiharoita, hauskoja kuvioita ja paljon värejä. Tallivaatteetkin ovat muutamaa siistiä lähinnä kisoihin varattua vaatetta lukuunottamatta äidiltä perittyjä hyvin käytettyjä vaatteita. Loten punertavan ruskeat, lapaluihin ylettyvät hiukset on yleensä kiharrettu 80-luvun tyyliin, mutta tallilla ne on yleensä kietaistu löysälle letille. Loten vaaleat kasvot ovat pisamien peittämät ja hänen silmänsä ovat harmahtavan siniset. Lotella ei ole yleensä meikkiä.

Kuvia: