aanesta
x

anneAnne

Ikä: 39 vuotta
Koulutus: Ratsastuksenopettaja
Oma hevonen: Zodiac

Anne omistaa tätä nykyä suurimman Seppeleestä ja asustelee aviomiehensä Kristerin sekä heidän tyttören, Kristan, kanssa tilan päärakennuksessa. Nainen pitää huolta Seppeleen koulu- ja maastopuolen tunneista.

kasperHannele "Hanski" Appelgren

Ikä: 50 vuotta
Koulutus ja ammatti: Ratsastuksenopettaja

Vapise, sillä vuosikymmenten kokemus on saapunut Seppeleeseen. Mikä lottovoitto, että saatiin Pirittan sairasloman sijaiseksi takavuosien kansallinen huippu! Hannele "Hanski" Appelgren voitti SM-kultaa hevosellaan Pelegro ja kahmi muitakin kimaltelevia mitaleita. Hanskin valmennuksiin halusivat kaikki, paitsi nuori Piritta, jota huippu saattoi kutsua lihavaksi itupottusäkiksi sen kerran, kun Pirreä valmensi. Mutta hei, menneet on menneitä! Nyt entinen kilparatsastaja on armollisesti laskenut saappaanpohjansa Seppeleen maille ja tullut jakamaan osaamistaan, viisauttaan ja kokemustaan. Hanski laittaa vielä asiat järjestykseen, saattepa nähdä.

Hannele on topakka, ehkä hieeenoisesti teinivuosikymmenelleen tyylinsä kanssa jumahtanut emakko nainen. Hän ei välttämättä ole enää ihan nuoruusvuosien huippu-urheilijan kunnossa, mutta viisaushan ei ole vähentynyt saati vanhentunut. Merkillepantava piirre Hanskissa on pistävät, melkeinpä mustanruskeat silmät, jotka näkevät kaiken.

pirrePiritta

Ikä: 28 vuotta
Koulutus ja ammatti: Ratsastuksenohjaaja
Oma hevonen: Tikru

Pirtsakka ja väsymätön Piritta on työskennellyt hevosten parissa koko ikänsä. Vietettyään viimeiset vuodet ratsuttajana nimekkään esteratsastajan leivissä nainen alkoi kaivata sitä, mitä alunperin kouluttautui tekemään - opettamista. Nykyään Piritta pitää Seppeleessä estetunteja ja kouluttaa ohessa Väinöä, joka on hänellä ylläpidossa. Pirre on reilu opettaja, jolla on roimasti kokemusta esteratsastuksesta. Hänen tunneillaan ei aina pääse helpolla, mutta onnistumisen kokemuksista pääsee nauttimaan jokainen ratsastaja.

Piritta on sairaslomalla ainakin syksyn 2017.

anneElli

Ikä: 33 vuotta
Koulutus: Kauppatieteen maisteri, hevosenhoitaja
Oma hevonen: Salla

Elli on Seppeleen alkuperäisen perustajan tytär ja entinen osaomistaja. Elli opiskelee työskentelee päätoimisesti pankissa, mutta pitää alkeis- ja jatkotason tunteja Annen ollessä äitiyslomalla. Kilpailee kenttäratsastuksessa omalla Salla-hevosellaan.

daniel Daniel

Ikä: 26 vuotta
Hoitohevonen: Zodiac
Aloittanut Seppeleessä: 25.09.2011

Daniel on tallin oma mörökölli, joka tuhahtelee ja murahtelee kotoisasti milloin missäkin nurkassa. Pohjimmiltaan hän on mukava huumorimies, mutta etenkin nuorimmille tallitytöille antaa usein juron kuvan itsestään. Hieman turhamaisen miehen viimeistellyn kuoren alle kurkatessaan löytää ihan kelpo kaverin ja kivipesunkestävän hevosihmisen: Daniel löysi vuosien päämäärättömän seilaamisen jälkeen itselleen sopivan urapolun ja on tätä nykyä ratsuttaja. Ketään ei yllättänyt, kun mies suuntautui urallaan kouluhevosiin. Ratsastuksen suhteen Daniel on pedantti pilkunviilaaja.

Palkinnot: Spe I, Spe II, Spe III, Spe IV, Spe V, Kilp I, Spe VI, Spe VII, Spe VIII, Spe IX

Merkit:

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

kasperKasper

Ikä: 21 vuotta
Koulutus ja ammatti: Oppisopimuksella hevosenhoitajaksi / Tallimestari

Kasper opettelee Seppeleessä sekä hevosenhoitajan arkea että rauhallisempaa elämäntapaa. Vauhdikkaan menneisyyden omaavan pojan heppatietous ei päätä huimaa ja rajoittuu lähinnä lannan kärräämiseen ja kopukoiden talutteluun, mutta tekemällä oppii - ja onneksi serkkupoika-Tapille voi kilauttaa aina hädän tullen. Kasper on persoonaltaan ehkä vähän kuivakka, mutta mustaa huumoria ja karkeahkoa kielenkäyttöä ei kannata säikähtää, kovan ulkokuoren alla piilee kliseisesti välittävä ja lempeä sydän.

kristerKrister

Ikä: 35 vuotta
Koulutus ja ammatti: Ratsuttaja, yrittäjä

Pyörittää LiekkiVaellusta sekä pitää Seppeleessä western- ja maastotunteja. Lisäksi sivubisneksenä pitää myös omaa yritystä, joka myy netin kautta hevostarvikkeita ja eläinten lisäravinteita. Annen aviopuoliso ja Kristan isä.