aanesta
x

hannahHannah

Ikä: 16 vuotta
Oma hevonen: Tige
Aloittanut Seppeleessä: 04/2018

Täysin ponihöperö Hannah saattaa vaikuttaa uusien ihmisten seurassa tylsän ujolta ja etäiseltä, mutta alun tapaamisen jälkeen huomaakin tytön olevan varsin puheliasta sorttia, jolla huumori lentää ääripäähän. Ponien hoitamisesta ja lenkkeilystä nauttiva brunette on kaikille ystävällinen, avulias ja huolellinen poninomistaja, jolta ei jää mikään huomaamatta.

Palkinnot:

Merkit:

x

leeniLeeni

Ikä: 26 vuotta
Oma hevonen: Sepi
Aloittanut Seppeleessä: 04/2018

Leeni on tarkanmarkan nainen. Jokainen penni lasketaan sentilleen ennen kuin ne käytetään, jonka jälkeen ne sijoitetaan vain tarvittavaan ja laadukkaaseen. Luonteeltaan Leeni on tarkka ja monien uusien mielestä hieman hapan. Tutustuessa Leeni on todellisuudessa sosiaalinen ja humoristinen. Nuoruusiän hulluttelujen tuotuja mukanaan myös yksinhuoltajan työn Akseli-pojan myötä, Leeni ei enää katso hyvällä typerää sekoilua. Pituutta naiselta löytyy 174 cm ja Leeni omistaa blondit pitkät hiukset.

Palkinnot: Spe I

Merkit:

odelieOdelie

Ikä: 27 vuotta
Oma hevonen: Alex
Aloittanut Seppeleessä: 14.9.2012

Luonteeltaan erittäin avoin ja lempeä nainen, jolta myös temperamenttia suuttuessaan löytyy. Lähes aina hymy huulilla kulkeva tyyppi, joka ei ujostele muiden ihmisten läheisyydessä ja auttaa mielellään joka ongelmatilanteessa, kunhan apua vain rohjetaan kysymään. Odelie on hevosten kanssa paljon kokenut nainen, joka rakastaa harrastaa hevosien kanssa monipuolista liikuntaa. Tunnollinen ja luotettava kouluikäisen pojan äiti, jolta huumorintajua ei puutu, mutta asiallisuus ja hyvät käytöstavat ovat tälle naiselle erittäin vahva uskomus.

Palkinnot: Spe I, Spe II, Spe III

Merkit:

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

pipsaPipsa

Ikä: 20 vuotta
Oma hevonen: Sikke
Aloittanut Seppeleessä: 29.2.2008

Pipsa on iloinen ja reipas hevosihminen, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. 16-vuotias tyttö ei turhista niuhota, vaan ottaa elämän rennosti, vaikka osaa hermostua pienistäkin asioista. Ikuiseksi poniratsastajaksi kutsutun Pipsan mielipuuhiin kuuluu hänen omalla Sikke-ponillaan kaahailu, mutta myös kunnon koulutreenikin onnistuu. Hän on rehellinen ja suorasanainen, joten hänen mottonsa kuuluukin “Älä ajattele mitä sanot, vaan sano mitä ajattelet”.

Palkinnot: Pampula 15HM, Pampula 30HM, 3 Kohista, Pampula 50HM, Pampula 100HM, 6 Kohista, Pampula 200HM, Spe I, Spe II, Spe III, Spe IV, Spe V, Spe VI, Spe VII, Spe VIII, Spe IX, Spe X, Spe XI, Kilp I, Kilp II, Spe XII, Spe XIII, Spe XIV, Spe XV, Spe XVI, 10V-Spessu!

Merkit:

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

robertRobert

Ikä: 20 vuotta
Oma hevonen: Harry
Aloittanut Seppeleessä: 20.11.2011

Toisen tulemisensa Seppeleeseen tehnyt entinen kansallisen tason poniratsastaja, joka nyt harrastaa puolitosissaan kouluratsastusta jättitammallaan. Reilu ja rehti kaikkien kaveri, jonka itsetunto on ottanut pienen kolauksen ja vaatii siksi vähän lämmittelyaikaa. Loppupeleissä ihan rempseä ja hyväsydäminen brittiheppu, joka ajattelee paljon muita ja muiden ajatuksia, ja kriiseilee sitten niistä itsekseen. Parantumaton napostelija ja teenlitkijä, sellainen vähän ovimatoksi välillä jäävä jalat maassa -tyyppi, jolta unohtuu aina välillä suomen kieli.

Palkinnot: Spe I, Spe II, Spe III , Spe IV, Spe V, Spe V, Spe VI, Spe VI

Merkit:

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

salmaSalma

Ikä: 21 vuotta
Oma hevonen: Agnetha 'If
Sponsoriponi: Bonnie
Aloittanut Seppeleessä: 08.10.2012

Salma on niitä ihmisiä, jotka jotenkin aina onnistuvat näkemään sen kultareunuksen sadepilvessä. Hän tulee toimeen monenlaisten persoonallisuuksien kanssa ja viettää iltansa mieluusti tallitöiden lomassa rupatellen. Rauhallisena, maalaisjärkevänä käytännön ihmisenä hän on se pelastava enkeli, joka rientää paikalle, kun jossakin tarvitaan apua tai lohduttavaa olkapäätä. Hän on reipas ja rehellinen, usein suorasanainenkin, ja tutustuu uusiin ihmisiin melkein huomaamattaan hymyilemällä ystävällisesti ja heittäytymällä keskusteluun. Salma kiintyy nopeasti ihmisiin ja on ystävilleen aina lähellä.

Hevosten kanssa Salma on monesti hieman perfektionisti. Hän pyrkii olemaan johdonmukainen, miellyttävä johtaja, jonka kanssa on mukava tehdä töitä. Niin tavallinen tallipuuhailu kuin kisaaminenkin sykähdyttää häntä. Pikkutyttönä seurakisoissa ramppaaminen on takonut hänelle hyvät kisahermot, ja stressi ilmenee vasta kisojen jälkeen, jolloin hän mielellään vie hevosensa pitkälle, rauhalliselle maastokävelylle sulattelemaan tapahtunutta. Ratsastajan lisäksi Salma on henkeen ja vereen maastakäsin-puuhailija, joka nauttii suunnattomasti saadessaan vain viettää aikaa tallilla erilaisia pikkuaskareita tehden.

Palkinnot: Spe I, Spe II, Spe III, Spe IV, Spe V, Spe VI, Spe VII

Merkit:

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x