Seppele Trophy

Kansainvälinen kilpailusarja suomalaisille ja ulkomaalaisille kilparatsastajille

x

Seppele Trophy on tarkoitettu ammattimaisesti tai muutoin huomattavasti omalla tasollaan kilpaileville suomalaisille ja ulkomaalaisille ratsukoille. Kouluratsastusluokat suunnittelee valmentaja Annastiina Linna ja esteratsastusluokat valmentaja Janna Luhta.

Sarjassa kilpaillaan ratsukkokohtaisesti, eli hevonen ei saa vaihtua luokkien tai osakilpailuiden välillä. Seppele Trophy on 4-tason kilpailu.

Kansainväliset luokat kisataan sunnuntaisin cup-viikonlopun päätteeksi Artsin ravitallin tiloihin rakennetulla derbykentällä. Hevosille on mahdollista varata päivä- tai vieraskarsina Seppeleestä tai ravitallilla sijaitsevalta jaba-alueelta. Kisatiimien yöpymiseen suositellaan hotelli Liekeä, joka sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Seppeleestä. Kilpailijan infosta löytyy laajasti lisätietoa alueeseen ja kilpailuihin liittyen.

After ride järjestetään jokaisen osakilpailun päätteeksi sunnuntai-iltana Seppele Trohpyn luokkien jälkeen.

Mestaruussarjan luokat


Palkinnot

Seppele Trophysta on voitettavissa seuraavat palkinnot:

Osakilpailuruusuke

Seppele Trophy -kiertopalkinto

Tuotosmestari

Paras ratsukko

Jokaisen luokan sijoittuneet palkitaan osakilpailuruusukkeella. Kiertopalkinto ratsukolle, joka on vuoden aikana keräänyt eniten ranking-pisteitä Seppele Trophyssa. Lisäksi rahapalkinto 3 000 v€. Palkinto rasastajalle, joka on vuoden aikana kerännyt eniten päätuotospisteitä (kaikista sarjoista). Palkinto ratsukolle, joka on vuoden aikana kerännyt eniten ranking-pisteitä koko cupissa (kaikista sarjoista). Lisäksi rahapalkinto 3 500 v€.
x
x
x
x

Paras esteratsukko

Paras kouluratsukko

Seppeleen Trophymestari

Palkinto ratsukolle, joka on vuoden aikana kerännyt eniten ranking-pisteitä koko cupin esteluokissa (kaikista sarjoista). Lisäksi rahapalkinto 1 000 v€. Palkinto ratsukolle, joka on vuoden aikana kerännyt eniten ranking-pisteitä koko cupin koululuokissa (kaikista sarjoista). Lisäksi rahapalkinto 1 000 v€. Palkinto Avoimessa sarjassa kilpailevalle eniten tallin sisäisiä rankingpisteitä keränneelle seppeleläiselle.
x
x
x